Kitchen space restructuring in Dollar des Ormeaux, Montreal

Cézane project

A bright kitchen

When our clients expressed their desire for a functional and ergonomic kitchen to accommodate their large family, we devised a clever plan that highlights brightness. You can discover our 3D concept here.

The choice of quartzite for the island and backsplash was specifically made to maximize clarity in the room. From a functionality standpoint, the central placement of the island effectively delineates the different areas of the kitchen, ensuring optimal practicality in accordance with our clients’ needs. The two-tone design of the kitchen evokes a modern and minimalist aesthetic, enhanced by the addition of wooden niches and flat facades.

Appelez-nous, nous saurons répondre a vos questions

parlez nous de votre projet

Give us a call and we'll answer your questions

tell us about your project

Sign up to receive dream-worthy inspirations and tips for your upcoming renovation projects!

We respect your privacy.