Kitchen remodeling in Anjou, Montreal

Place des pignerolles project

An ergonomic kitchen

The RÉNO M3 team completed a full renovation of the dining room and kitchen in this duplex. We removed a small room adjacent to the dining room, which doubled the kitchen’s size.

The chosen materials, such as light ceramic tile, white cabinets, and a glossy countertop, allow natural light to brighten the room. With the goal of creating a welcoming space and a breakfast dining area, we created two seating spots on a large island.

Appelez-nous, nous saurons répondre a vos questions

parlez nous de votre projet

Give us a call and we'll answer your questions

tell us about your project

Sign up to receive dream-worthy inspirations and tips for your upcoming renovation projects!

We respect your privacy.